Begeleiders en cliëntbegeleiders Thuisondersteuning

Wij zijn op zoek naar thuisondersteuners, begeleiders en cliëntbegeleiders.  Je bent enthousiast en gemotiveerd, en je kunt goed aansluiten bij een kind met een beperking en het gezin. We nodigen je van harte uit te reageren op onze vacature, en gaan graag met je in gesprek om samen te kijken of er een passende vraag voor je bij zit.

Op dit moment zoeken we ondersteuners voor de volgende vragen, maar je mag natuurlijk ook gewoon een open sollicitatiebrief sturen.

*Sint Pancras
Voor een leuke jongeman van 17 jaar die open staat voor hulpverlening zoeken we een ondersteuner. De ondersteuning is voor dinsdagmiddag van 14 tot 18 uur.

De jongeman bezoekt de praktijkschool. We zoeken een vriendelijk persoon, die humor heeft en consequent is. De ondersteuning is gericht op ontlasting van het gezin, het vergroten van de zelfredzaamheid, en het opbouwen van een structuur.

*Opmeer
Voor een jongetje van 4 jaar oud, die overdag ODC de Klink bezoekt, zijn we op zoek naar een ondersteuner voor donderdagochtend (7.15 tot 9.15 uur) en voor donderdagmiddag (15.15 tot 17.15 uur). De ondersteuning is gericht op ontlasting van het gezin, het jongetje is geheel ADL afhankelijk.

*Alkmaar
Voor een vrolijke, sociale jongen van 13 jaar zoeken we meerdere ondersteuners.
Bij voorkeur stellen we een klein team samen, om zo aan de flexibele vraag van het gezin te kunnen voldoen. De ondersteuning is voor maandag van 16 tot 20 uur en één keer in de 4 weken voor vrijdag van 16 tot 21/22 uur.
Ook zoeken we mensen die af en toe een nacht of paar nachten kunnen blijven slapen. Je kunt dan in het huis verblijven en de jongen verzorgen.
De jongen heeft bij alles hulp nodig. Het geeft hem houvast als je steeds vertelt wat je doet of tegen hem praat. De jongen heeft een combinatie van rust met actie nodig, graag met een beetje humor.
De ondersteuning is gericht op een paar extra helpende handen, en het is belangrijk dat je bij het hele gezin kan aansluiten.

*Wieringerwerf
Voor een jongen van 9 jaar, die speciaal onderwijs volgt aan De Ruimte in Bergen, zoeken we een fysieke sterke vrouwelijke ondersteuner. De ondersteuning is voor dinsdag-, woensdag- en vrijdagmiddag van 15.15 tot 18.15 uur. Vakanties graag in overleg. We zoeken bij voorkeur een enthousiast  persoon van middelbare leeftijd, die ervaring heeft met autisme en in staat is een vaste structuur te bieden aan deze jongen.

* Heerhugowaard
Voor een jongen van 16 jaar zijn we op zoek naar iemand die hem in de ochtend kan ondersteunen met wassen, aankleden en ontbijten voor dat hij naar de dagbesteding gaat. We zijn op zoek naar een ondersteuner voor de maandagochtend om de week, de woensdagochtend en de vrijdagochtend van 07:30 tot 09:00 uur.

*Heerhugowaard
Voor een leuk, energiek jongetje van bijna 5 jaar, zoeken we een ondersteuner voor op de dinsdag en donderdagmiddag van 14:00 en 16:00 uur en voor af en toe op de zaterdag.
De ondersteuning is gericht op de ontlasting van het gezin. Het jongetje vind het leuk om te zwemmen, wandelen en trampoline springen.

*Heiloo
Voor een sportieve jongen van 13 zoeken wij een ondersteuner die sportieve activiteiten wil gaan doen. De jongen, die overdag de Alk bezoekt, houdt van wandelen, fietsen en zwemmen.
De ondersteuning vindt plaats op woensdagmiddag

*Heerhugowaard
Voor een jongetje van 4 zijn we op zoek naar een vrolijk en rustig persoon. Iemand die laagdrempelig met hem op pad gaat. We zoeken iemand voor op de dinsdagmiddag van 14:30 tot 17:00 uur bij het gezin thuis en op donderdagmiddag van 14:00 tot 17:00 uur. Je haalt het jongetje op van school in Daalmeer, neemt hem mee naar jouw huis en brengt hem terug naar huis om 17:00 uur.
Als het jongetje genoeg energie heeft gaat hij graag spelen met klei, of met zijn kassa spelen. Ook vind hij het leuk om op zijn loopfiets buiten te fietsen.

*Heerhugowaard
Voor een jongen van 14 uit Heerhugowaard zoeken we een vrouwelijke begeleidster van middelbare leeftijd. Een dame die met haar tijd meegaat en enige kennis heeft van de PlayStation.  Dit is iets wat deze jongen erg leuk vind.  De ondersteuning vind plaats op woensdagmiddag , donderdagmiddag en op de zaterdag. Mogelijk in de toekomst nog uitbreiding van uren. Tijdens de ondersteuning wordt er gewerkt aan het vergroten van de zelfredzaamheid en wordt er aandacht besteed aan de vrijetijdsbesteding op de zaterdag.

*Heerhugowaard
Voor een lief, rustig meisje van 11 zijn we op zoek naar een zorgzame, lieve begeleider. De ondersteuning is in de ochtend voor zij naar school gaat van 06:30 tot 07:30 uur ( eventueel van 07:00 tot 08:00 uur) dagen in overleg. Zij heeft ondersteuning nodig bij o.a.  het zelfstandig leren aankleden.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband gekoppeld aan de duur van de ondersteuningsvraag. De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. Het salaris bedraagt voor een begeleidersfunctie maximaal € 2.675,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (FWG 35).  Het salaris bedraagt bij een functie als cliëntbegeleider maximaal € 2.807,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (FWG 40).

Inlichtingen
Voor informatie kun je contact opnemen met Saskia Joosten, coördinator thuisondersteuning, bereikbaar op 0226-332038 of  06-10893881 Je kunt ook op de website kijken: www.gezinsondersteuning.st-er.nl.

Je schriftelijke sollicitatie, voorzien van een curriculum vitae, kun je tot en met 3 augustus a.s. versturen via de button "reageren".

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Facebook Twitter Linkedin