Thuisondersteuners

Wij zijn op zoek naar thuisondersteuners, begeleiders en cliëntbegeleiders. Je bent enthousiast en gemotiveerd, en je kunt goed aansluiten bij een kind met een beperking en het gezin. We nodigen je van harte uit te reageren op onze vacature, en gaan graag met je in gesprek om samen te kijken of er een passende vraag voor je bij zit.

Op dit moment zoeken we ondersteuners voor de volgende vragen, maar je mag natuurlijk ook gewoon een open sollicitatiebrief sturen.

Enkhuizen
Voor een blije jongen van 5 jaar, zoeken we een ondersteuner die leuke dingen met hem gaat doen. De ondersteuning is gericht op het ontlasten van het gezin. Het jongetje kan wat woorden zeggen, maar praat niet functioneel. Kennis van ondersteunende gebaren of bereid dit te willen leren is handig. De ondersteuning is gewenst op de laatste woensdag van de maand van 16:15 tot 19:45 uur  en om de week op de zaterdag 2 uurtjes in overleg.

Alkmaar
Voor een vrolijke jongedame van 9 jaar zoeken we een  ondernemende/spontane thuisondersteunster.  Iemand die op de vrijdagmiddag van 14u tot 17u en hiernaast flexibel inzetbaar is bij dit gezin. ben jij degene die in staat is voorspelbaar te zijn en deze dame goed kan aanvoelen vragen we je zeker te reageren.

Heerhugowaard
Voor een jongen van 14 uit Heerhugowaard zoeken we een vrouwelijke begeleidster van middelbare leeftijd. Een dame die met haar tijd meegaat en enige kennis heeft van de PlayStation. Dit is iets wat deze jongen erg leuk vind.  De ondersteuning vindt plaats op woensdagmiddag, donderdagmiddag en op de zaterdag. Mogelijk in de toekomst nog uitbreiding van uren. Tijdens de ondersteuning wordt er gewerkt aan het vergroten van de zelfredzaamheid en wordt er aandacht besteed aan de vrijetijdsbesteding op de zaterdag.

Heerhugowaard
Voor een jongen van 16 jaar zijn we op zoek naar iemand die hem in de ochtend kan ondersteunen met de ADL  wassen, aankleden en ontbijten voor dat hij naar de dagbesteding gaat. We zijn op zoek naar een ondersteuner voor de dinsdagochtend en woensdagochtend  van 7.15u tot 9.00u.

Alkmaar
Voor een vrolijke, sociale jongen van 13 jaar zoeken we meerdere ondersteuners.

Bij voorkeur stellen we een klein team samen, om zo aan de flexibele vraag van het gezin te kunnen voldoen. De ondersteuning is voor maandag van 16 tot 20 uur en één keer in de 4 weken voor vrijdag van 16 tot 21/22 uur.

Ook zoeken we mensen die af en toe een nacht of paar nachten kunnen blijven slapen. Je kunt dan in het huis verblijven en de jongen verzorgen.

De jongen heeft bij alles hulp nodig. Het geeft hem houvast als je steeds vertelt wat je doet of tegen hem praat. De jongen heeft een combinatie van rust met actie nodig, graag met een beetje humor.

De ondersteuning is gericht op een paar extra helpende handen, en het is belangrijk dat je bij het hele gezin kan aansluiten.

Wieringerwerf
Voor een jongen van 9 jaar, die speciaal onderwijs volgt aan De Ruimte in Bergen, zoeken we een fysiek sterke ondersteuner. De ondersteuning is voor dinsdag-, woensdag- en vrijdagmiddag van 15.15 tot 18.15 uur. Vakanties graag in overleg.

We zoeken bij voorkeur een enthousiast persoon van middelbare leeftijd, die ervaring heeft met autisme en in staat is een vaste structuur te bieden aan deze jongen.

Alkmaar
Voor een jongen van 11 zijn we op zoek naar een ondersteuner met kennis van autisme. De ondersteuner moet duidelijk zijn en goed grenzen stellen. De jongen gaat graag naar buiten en wil sportieve activiteiten ondernemen. De ondersteuning is voor 2 a 3 uur, bij voorkeur op een maandag, donderdag of vrijdag na 15.15 uur.

Stompetoren
Voor een poppenmoedertje van 8 jaar, zoeken we een thuisondersteuner ter ontlasting van het gezin. Ze is een energiek, vriendelijk meisje met een ontwikkelingsachterstand en kenmerken van autisme. Ze kan niet duidelijk praten, dus de ondersteuner moet geduldig zijn en bereid zijn het meisje hierin te stimuleren. Ook is het leuk als je haar eens meeneemt naar het zwembad of bibliotheek. Het gaat om 3 uur per week. De gewenste dagen voor de ondersteuning is een woensdag- of een vrijdagmiddag.

Obdam
Voor een puber van 16 zijn we op zoek naar een flexibele, positief ingestelde ondersteuner die samen met deze jongen op pad wil gaan. De ondersteuning is gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid van deze jongeman. In overleg met ouders worden de ondersteuningsmomenten afgesproken.

Alkmaar
Voor een vriendelijke jongeman van 18 jaar oud met een meervoudige beperking, zijn wij op zoek naar een vroege vogel.  Iemand die bekend is met epilepsie, en in staat is hem in alle rust twee ochtenden  maandag en dinsdag per week van 8u tot 9u te willen verzorgen, voor hij naar de dagopvang gaat. Je hebt ervaring met werken met tillift en epilepsie? Reageer dan.

Hoorn
Voor een vrolijke jongedame van 16 jaar, met moeilijk verstaanbaar gedrag, zijn wij op zoek naar een flexibele thuisondersteuner. Iemand die stevig in zijn schoenen staat en weet om te gaan met haar gedrag.  Heb jij zin om activiteiten met deze dame te ondernemen ter ontlasting van het gezin, neem dan contact op.

Nieuwe Niedorp
Met ingang van september zoeken wij voor een vrolijke jongen van 7 jaar een leuke ondersteuner, die weet hoe je om gaat met een kind dat snel overprikkeld is. Je kunt goed aansluiten en blanco op een situatie inspelen. Je bent bekend met kinderen met een stoornis in het autisme spectrum.
We zoeken iemand die deze jongen op woensdagmiddag kan ondersteunen van 13:00 tot 17:00 uur.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband gekoppeld aan de duur van de ondersteuningsvraag. De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. Het salaris bedraagt voor een begeleidersfunctie maximaal € 2.675,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (FWG 35). Het salaris bedraagt bij een functie als cliëntbegeleider maximaal € 2.807,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (FWG 40). 

Inlichtingen

Voor informatie kun je contact opnemen met Saskia Joosten, coördinator thuisondersteuning, bereikbaar op 0226-332038 of  06-10893881, of coördinator thuisondersteuning Carie Moeskops, 0226-332377. Je kunt ook op de website kijken: http://www.gezinsondersteuning.st-er.nl

Je schriftelijke sollicitatie, voorzien van een curriculum vitae, kun je tot en met 3 september a.s. versturen via onderstaande button.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Facebook Twitter Linkedin