Huishoudelijk medewerker, cluster Stad van de Zon in Heerhugowaard

Algemene informatie

Locatie Brandpunt en Henna is een onderdeel van het cluster Stad van de Zon en beide woonvoorzieningen liggen  in de wijk Stad van de Zon in Heerhugowaard. Hier wonen op beide locaties 13 cliënten individueel in de leeftijd tussen de 30 en 90 jaar, die 24-uurs ondersteuning vragen. Op beide locaties is een  Steunpunt/werkplek voor medewerkers aanwezig. De meest voorkomende werkzaamheden zijn bij de cliënt in zijn woning schoonmaken, de was doen en boodschappen doen samen met  en voor de cliënt.

Functie -informatie

Als huishoudelijk medewerker ben je mede verantwoordelijk voor de hygiëne in de woning. Volgens schema worden de werkzaamheden verrichten dit is zowel op Locatie Henna als Brandpunt.

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste collega. Die het prettig vind om voor de cliënten de schoonmaak, was en boodschappen te regelen.

Arbeidsvoorwaarden

De CAO gehandicaptenzorg is op de functie van toepassing. Het salaris bedraagt maximaal  € 2.153,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Het gaat om een tijdelijke vacature van 1 juni 2019 tot 2 augustus 2019.

Inlichtingen

Nadere informatie kan verkregen worden bij de clustermanager Everdine de Wolf. Zij is te bereiken op 06-22876885 van maandag t/m donderdag tijdens kantoortijden . Je kunt ook kijken op de website : www.henna-brandpunt.st-er.nl

Sollicitatie

Je schriftelijke sollicitatie, voorzien van curriculum vitae, kun je tot en met 21 april aanstaande versturen via onderstaande button 'Solliciteer'.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op maandag 25 april 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Facebook Twitter Linkedin