Begeleider locatie Zuidwijk Binnenroe, St. Pancras

Voor onze locatie “de Binnenroe”, in de Twuyverhoek te Sint Pancras onderdeel van het cluster Zuidwijk zoeken wij per direct:

Begeleider voor 20-24 uur per week

Algemene informatie

In de wijk Twuyverhoek in Sint Pancras is de locatie Binnenroe gevestigd. De Binnenroe is een kleinschalige woonvoorziening bestaande uit 13 appartementen. Op de begane grond en deels op de 1ste verdieping wonen mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking zij hebben een intensieve zorg- en begeleidingsvraag. De overige cliënten zijn jong volwassenen met een licht verstandelijke beperking. 

Functie-informatie:

Deze unieke setting zorgt ervoor dat de begeleiding flexibel dient te zijn en het leuk moet vinden om de uiteenlopende zorg- en begeleidingsvragen van de cliënten te beantwoorden.

De cliënten zijn in de leeftijd van ca. 20 tot 65 jaar.

Er wordt gewerkt in ochtend-, middag-, avond-, slaap- en weekenddiensten. Het rooster weet je doorgaans 2 tot 3 maanden van te voren.

Jij bent:

  • een collega, die zich nauw betrokken voelt bij deze verschillende doelgroepen
  • in het bezit van een relevante opleiding op MBO niveau
  • ervaren in het ondersteunen van EMB én LVB-cliënten
  • communicatief vaardig en in staat feedback te geven en te ontvangen
  • in staat tot goed samenwerken, denkt op een positief kritische wijze mee over de ontwikkelingen binnen het team en kan dit ventileren
  • in staat keuzes te maken en zelfstandig te handelen; in staat tot zelfreflectie
  • in samenspraak met het team in staat de ondersteuningsvragen waar te nemen en deze om te zetten in gerichte acties
  • iemand die zichzelf goed kent en weet waar eigen mogelijkheden en beperkingen liggen
  • enthousiast, betrokken, open en eerlijk, daadkrachtig, teamplayer, stabiel, stevig als persoon

Bij het draaien van de diensten wordt flexibiliteit van je verwacht.

Wij bieden:

De CAO Gehandicaptenzorg is op de functie van toepassing. Het salaris bedraagt bij een fulltime dienstverband maximaal € 2.766,= (FWG 35 per 1 juni 2020) bruto per maand. Verder zijn er prima diverse secundaire arbeidsvoorwaarden van kracht.

Het team is betrokken, hecht en collegiaal en kijkt er naar uit de juiste kandidaat als collega te mogen ontvangen! Je kunt je interesse in deze vacature kenbaar maken middels de button. Dat kan tot en met 7 juni 2020. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 12 juni.

Inlichtingen

Nadere informatie kan verkregen worden bij Imma Houtenbos, waarnemend clustermanager van de Binnenroe, tel: 06-23182823.

Je ontvangt een bevestiging van je sollicitatie in je email. Heb je geen bevestiging ontvangen? Controleer dan ook je junkmail- en spamfolder!

Facebook Twitter Linkedin