2 Cliëntbegeleiders Linger in Heerhugowaard voor 20 en 24 uur per week

Zoek het maar uit!

Een gebroken leven, en nu? Zoek het maar uit. Welke ondersteuning heeft deze man nu nodig? En waarom werkt mijn benadering van deze vrouw niet meer? Gisteren ging het nog zo lekker… Zoek het maar uit. Steeds weer. Het is je belangrijkste taak als cliëntbegeleider bij cluster Linger.

Verleiden tot samenwerken

Je staat er niet alleen voor, als cliëntbegeleider. Dat is een belofte maar ook een waarschuwing. Je moet samenwerken. Natuurlijk met de cliënt, die niet-aangeboren hersenletsel of een lichamelijke beperking heeft en vaak mondig is en soms ronduit opstandig. Verder ook met collega’s, de gedragsdeskundige, (para)medici, verwanten en anderen in en buiten de organisatie.

Want jij schrijft het ondersteuningsplan en coördineert de zorg. Stuit je op verzet? Dan verleid je tot samenwerking. Dat kun je omdat je sterk in je schoenen staat en toch flexibel bent. Al weet je dondersgoed hoe moeilijk dat soms samengaat…

Je benut je kracht en kent je zwaktes. Misschien niet veel expertise op het gebied van niet-aangeboren hersenletsel? Bij ons krijg je een zesdaagse cursus. Want je staat er dus niet alleen voor.

Altijd anders

Echt andere mensen ontmoeten? Dan moet je zeker bij ons zijn. We zijn blij met de onderlinge verschillen in ons competente team van de woonvoorziening Belvedere en de woonvoorziening aan de Roze Flamingo in Heerhugowaard-Zuid. In de woonvoorziening  Belvedere  wonen de cliënten in eigen appartementen van dit moderne flatgebouw. De cliënten  van de Roze Flamingo in dit appartementencomplex of verderop in de wijk.

Dat ook elke cliënt weer anders is, is een inkoppertje natuurlijk. Maar besef je ook dat het per dag kan verschillen hoe iemand is? Of zelfs per moment van de dag? Het werken in wisseldiensten wordt daardoor des te boeiender. Want zoals het vanmorgen ging, gaat het vanavond

Voor beide locaties zijn wij op zoek maar een cliëntbegeleider.

Verrijkend

Ondersteuning bieden we in de vorm van begeleiding, coaching, lichamelijke verzorging (waaronder soms verpleegtechnische handelingen), een luisterend oor en een sprekend hart – zo nodig alles tegelijk. Je voegt daarmee niet alleen iets toe aan het leven van cliënten, maar ook aan je eigen leven. Die verrijking maakt dit werk mooi en elke keer opnieuw de moeite waard. Gisteren ging het nog lekker, nu stroef: zoek het maar uit. Graag zelfs!

Wat je doet:

 • ondersteuningsplan opstellen
 • coördinatie zorg- en ondersteuning
 • bieden van zorg en ondersteuning
 • begeleiden begeleiders, vrijwilligers en stagiairs
 • (externe) contacten onderhouden

Wat je biedt:

 • relevante opleiding op mbo-4-niveau
 • leergierigheid
 • mensenkennis
 • empathie

Wat wij bieden:

 • salaris volgens schaal 40 FWG
 • (bij)scholingsmogelijkheden
 • werktijden in overleg in diensten van 7 tot 15 of van 15 tot 23 uur (Nachtzorg is uitbesteed)
 • werklocatie bij park, recreatiegebied, bushalte en supermarkt
 • een team dat op jou zit te wachten

Welkom!

Bij cluster Linger Heerhugowaard, locaties Belvedere (20 uur) en de Roze Flamingo (24)  als cliëntbegeleider

Laat ons niet wachten en reageer voor 5 november via onderstaande button ‘reageren’. Laat weten waarom jij een versterking voor ons team bent. Stuur vooral je cv mee!

Eerst nog iets te vragen? Bel dan gerust eerst met senior cliëntbegeleiders Jessica van Muyden (Belvedere), telefoon (072) 534 62 95 en Renate Groot (Roze Flamingo), telefoon 06 –  22 62 27 41 of clustermanager Chid Masselink, telefoon 06 – 52 00 12 00.

Je ontvangt een bevestiging van je sollicitatie in je email. Heb je geen bevestiging ontvangen? Controleer dan ook je junkmail- en spamfolder!

Facebook Twitter Linkedin