Cliëntbegeleider Hoorn – Binnenstad

Algemene informatie

Het cluster Hoorn-Binnenstad bestaat uit 4 woonlocaties voor mensen met een verstandelijke beperking.
De woonlocaties zijn niet ver van elkaar gelegen, allen in Hoorn.

De vacature ontstaat op locatie Weeshuistuinen/ Gouw. De locatie Weeshuistuinen heeft 9 appartementen en de locatie Gouw heeft 7 appartementen voor (jong) volwassenen, met een verstandelijke beperking en soms ook psychiatrische problematiek, waar de mogelijkheid geboden wordt om met begeleiding een zo individueel en zelfstandig mogelijk leven te leiden. Vanuit de locatie Weeshuistuinen biedt een team van begeleiders op beiden locaties de ondersteuning.

Op de locatie Weeshuistuinen is een steunpunt aanwezig.

De functie

Als cliëntbegeleider ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het ondersteuningsplan en de coördinatie van de hieruit voortvloeiende activiteiten. Het ondersteuningsplan komt tot stand in overleg met de cliënten waarbij flexibel wordt ingespeeld op de mogelijkheden en wensen van cliënten.

Naast de individuele begeleiding is er ook een onderlinge betrokkenheid tussen cliënten, zoals de mogelijkheid gezamenlijk de maaltijd te gebruiken en het gebruik maken van de ontmoetingsruimte in het steunpunt.

Wie ben jij?

Je bent een creatieve en energieke collega met humor. Je wil graag samenwerken en onderdeel uitmaken van een team. Ook ben je in staat om in situaties zelfstandig beslissingen te kunnen nemen.
Wij zijn hiervoor op zoek naar een ruimdenkende, avontuurlijke en enthousiaste collega, die buiten de gebaande paden durft te denken. Je bent is staat te verbinden en bruggen te bouwen en zo de schakel te vormen tussen cliënten en de samenleving. Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge communicatie vaardigheden.

Enige ervaring met de begeleiding van LVB cliënten is gewenst.

Op basis van opleiding en ervaring functioneer je op MBO/MBO+ niveau.

 Dit bieden wij

De CAO Gehandicaptenzorg is op de functie van toepassing. Het salaris bedraagt maximaal Є 2.807,= bruto per maand  (FWG 40) bij een fulltime dienstverband. De aanstelling zal plaatsvinden op basis van ziektevervanging.

Informatie en procedure

Informatie omtrent de functie kan worden verkregen bij Joke Schmidt, Clustermanager,
tel 06-10969490. Verder is de website te raadplegen voor meer informatie www.hoorn-binnenstad.st-er.nl/weeshuystuinen

Je schriftelijke sollicitatie, voorzien van een curriculum vitae, kun je tot en met 21 april as. versturen via onderstaande button 'Reageer'.
De gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 24 april 2019.
 

Facebook Twitter Linkedin