Clientbegeleider voor 20 uur per week in Hoogkarspel

Algemene informatie:

In Hoogkarspel bevinden zich 4 locaties, Branderhoeve, Meerkoet, Nachtegaal en Waterhoen, die samen het wooncluster Rosario/Branderhoeve vormen. De cliënten die binnen het cluster ondersteund worden hebben een uiteenlopende zorgvraag. Zo zijn er cliënten met een ernstige verstandelijke beperking maar ook cliënten met een matige tot licht verstandelijke beperking. Daarnaast begeleiden wij ook mensen met NAH. De Nachtegaal, de Branderhoeve en de Waterhoen zijn 24-uurs voorzieningen. Op al deze woningen is een slaapdienst aanwezig.

Binnen de Branderhoeve wordt er met drie subteams gewerkt, ieder met hun eigen specialisme. Binnen Rosario wordt er met twee teams gewerkt; team Meerwater en team Nachtegaal. Ook deze teams hebben te maken met verschillende zorgvragen. Het team van de Nachtegaal ondersteunt voornamelijk de ouderwordende cliënt. Het team Meerwater ondersteunt de groep die actiever is. Team Meerwater begeleidt zowel de cliënten die woonachtig zijn op de Meerkoet als de Waterhoen.

Al onze cliënten wonen in hun eigen appartement en ontvangen hier ondersteuning. Daarnaast begeleiden wij ook nog een andere groep cliënten, zij wonen verspreid in Hoogkarspel en in de omliggende dorpen. Ook zij ontvangen ondersteuning in hun eigen woning.

Functieinformatie:

De vacature voor cliëntbegeleider is op locatie de Nachtegaal.

Je biedt structuur en duidelijkheid en levert een actieve en positieve bijdrage aan de ondersteuning van de cliënt. Als cliëntbegeleider stel je individuele ondersteuningsplannen op samen met de cliënt en/of verwanten en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie hiervan. Je overlegt regelmatig met de verwanten, het netwerk en de dagbesteding van de cliënt.

Hoofdtaken:

  • Verzorgen van de totstandkoming van het ondersteuningsplan;
  • coördineren van de zorg en ondersteuning;
  • bieden van zorg en ondersteuning aan cliënten;
  • het onderhouden van externe contacten;

Je werkt volgens rooster en draait alle voorkomende diensten inclusief slaapdiensten en bent flexibel inzetbaar op alle dagen van de week.

Wie ben jij?

Je bent enthousiast en voelt je betrokken bij de cliënten en de visie van Esdégé-Reigersdaal. Als cliëntbegeleider sta je  stevig in je schoenen, maar je weet ook goed wanneer er een beroep gedaan moet worden op collega’s. Je bent in staat om kritisch op je eigen handelen te reflecteren. Je kunt voldoening halen uit kleine ontwikkelingen en teleurstellingen positief ombuigen. Daarnaast ben je in staat een netwerk voor de cliënt op te bouwen en mede te onderhouden.
Op basis van opleiding en ervaring functioneer je op MBO/MBO+ niveau.

Wij bieden jou:

De mogelijkheid tot het volgen van scholing om je functie goed te kunnen uitoefenen.

Een dienstverband van 20 uur per week.

De CAO Gehandicaptenzorg is op de functie van toepassing. Het salaris bedraagt maximaal € 2.902,- bruto per maand (FWG 40) bij een fulltime dienstverband.

Informatie en procedure:

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jacha Premselaar, clustermanager 06-55116655 of per mail: jacha.premselaar@esdege-reigersdaal.nl.
Je kunt ook een kijkje nemen op onze website: http://www.rosario.st-er.nl/

Je gemotiveerde, schriftelijke sollicitatie met cv kun je tot en met 10 uni  a.s. insturen via onderstaande button.

De gesprekken staan gepland voor week 26.

Je ontvangt een bevestiging van je sollicitatie in je email. Heb je geen bevestiging ontvangen? Controleer dan ook je junkmail- en spamfolder!

Facebook Twitter Linkedin