Clientbegeleider 24-28 uur cluster Rosario in Hoogkarspel

Algemene informatie:

Het wooncluster Rosario bestaat uit twee teams: Meerwater en Nachtegaal en zij ondersteunen mensen met een verstandelijke beperking. De cliënten  van beide teams zijn verspreid over drie locaties in Hoogkarspel: Meerkoet, Nachtegaal en Waterhoen. Onze cliënten wonen in hun eigen appartement en ontvangen hier de ondersteuning van hun cliëntbegeleider en begeleider. Een andere groep cliënten woont in Hoogkarspel en in omliggende dorpen. Ook zij ontvangen ondersteuning in hun eigen woning. Binnen het cluster wonen redelijk wat ouder wordende cliënten die binnen niet al te lange tijd meer ondersteuning behoeven. Het team Nachtegaal ondersteunt de ouder wordende cliënten. Het team Meerwater ondersteunt de groep cliënten die actiever zijn. Voor deze laatste groep zoeken wij een cliëntbegeleider met ervaring.

Functie informatie:

Je biedt structuur en duidelijkheid en levert een actieve en positieve bijdrage aan de ondersteuning van de cliënt. Dit doe je op een coachende manier richting de cliënt. Als cliëntbegeleider stel je individuele ondersteuningsplannen op samen met de cliënt en/of verwanten en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie hiervan. Je overlegt regelmatig met de verwanten, het netwerk en de dagbesteding van de cliënt.

De locaties Nachtegaal en Waterhoen zijn twee 24 uurs locaties. Je werkt volgens rooster en draait alle voorkomende diensten inclusief slaapdiensten en bent flexibel inzetbaar op alle dagen van de week.

Je werkt alleen en zelfstandig, maar indien nodig kan je een beroep doen op de collega’s binnen het cluster.

Functie eisen:

Je bent enthousiast en voelt je betrokken bij onze cliënten en de visie van Esdégé-Reigersdaal. Als cliëntbegeleider sta je stevig in je schoenen en kan je zelf goed beoordelen wanneer je de ondersteuning van een collega moet vragen. Je bent in staat om kritisch op je eigen handelen te reflecteren en op dat van anderen. Je kunt voldoening halen uit kleine ontwikkelingen en teleurstellingen positief ombuigen. Daarnaast ben je in staat een netwerk voor en met de cliënt op te bouwen en mede te onderhouden.

Arbeidsvoorwaarden:

De CAO Gehandicaptenzorg is op de functie van toepassing. Het salaris bedraagt maximaal € 2.807,- bruto per maand (FWG 40) bij een fulltime dienstverband. De aanstelling is voorlopig tijdelijk voor maximaal een jaar. Bij gebleken geschiktheid kan het dienstverband worden omgezet in onbepaalde tijd. 

Esdégé-Reigersdaal heeft een ruim scholingsaanbod en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen:

Nadere informatie kan worden opgevraagd bij locatie Meerkoet, telefoon 0228 – 564040. Je kunt ook op onze website kijken: www.rosario.st-er.nl

Je schriftelijke sollicitatie, voorzien van een curriculum vitae, kun je tot en met 31 juli a.s. versturen via onderstaande button 'Reageren'. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 32.

Facebook Twitter Linkedin