Begeleiders D’Loods

  Wil jij weten waar ik naar op zoek ben?

Hi, ik ben Dexter 22 jaar jong en woon in Heerhugowaard. In mijn eigen aangepaste woning vind ik het cool om regelmatig te chillen zowel in huis als in het zwembad buiten. Ik vind het ook tof om samen op mijn duo fiets er op uit te trekken richting het bos of meer.

Voor mij is het belangrijk dat je goed weet waar je mee bezig bent. Je beseft  dat ik even uniek ben als jij. En even graag een eigen leven leid.
Voor mij is het ook belangrijk dat je weet wat mij bezighoudt. Maar ik kan je niet zeggen wat er in m’n hoofd omgaat. Dus zal je moeten zoeken naar manieren om erachter de komen. Ik vind het soms moeilijk om de wereld te begrijpen en dat uit zich in onmacht. Ook als het niet goed met me gaat, verwacht ik dat je er onvoorwaardelijk voor mij bent.
Je zorgt voor mij, maar ook voor jezelf en je collega's. Je staat stevig in je schoenen en werkt graag zelfstandig. Dat neemt niet weg dat je teamlid bent en dus collega's steun geeft en er zelf op tijd om vraagt. Je werkt in wisselende diensten waarin je met elkaar tot vaste afspraken van dienstenpatroon kan komen. Je bent in het bezit van het rijbewijs b om in mijn  bus te kunnen rijden.

Met wie werk je samen?

Bij ons in het team staat Dexter op de eerste plaats. Is positieve teamspirit erg belangrijk. Heeft iedereen zijn eigen kwaliteiten. Zijn we collegiaal, zorgzaam en actief. Is iedereen even belangrijk. Werken we samen. Vullen we elkaar aan. Delen we lief en soms ook leed. Zorgen we samen en gaan we er voor!

Hoe ervaren zij hun werk?

Sonny;- “Elke dag gaat Dex op avontuur, met een muziekje op in de "Dex-mobiel" kunnen we alle mooie parkjes en strandjes in de buurt bezoeken. Samen genietend de dag door komen is de taak, tussen de activiteiten door maken we tijd voor een hapje en chill-momentjes om weer op te laden voor de volgende activiteit. De interactie met Dex is erg leuk, zo kan hij heel erg energiek en ondeugend zijn of een knuffelkont die je plots in de houdgreep neemt.”

Jelle; – “Op eerdere en andere werkplekken heb ik om leren gaan met moeilijk verstaanbaar gedrag en de zeer intensieve begeleidingsbehoefte die daarmee gepaard gaat. Dexter kan (net als iedereen) nou eenmaal de ene week beter in zijn vel zitten dan de andere week. Dit dwingt mij en het team om per moment of periode te kijken naar de draagkracht van de cliënt. Dit maakt dat je per moment moet nadenken wat passend is. Groot verschil met andere werkplekken waar ik werk is dat ik o.a. nauw samenwerk met de ouders van Dexter, misschien in eerste instantie wat spannend (doe ik het wel goed?)."


Arbeidsvoorwaarden

Je wordt aangesteld bij Exploitatiestichting D’Loods. De CAO Gehandicaptenzorg is op de functie van toepassing. Het salaris bedraagt maximaal € 2809,= bruto per maand (FWG 40) bij een fulltime dienstverband. De aanstelling is tijdelijk voor de duur van een jaar; bij gebleken geschiktheid kan deze worden omgezet in vast.                       

Belangstelling?

Kijk alvast voor een sfeerimpressie op mijn website Dex-Ster-Huis,D’Loods  https://www.dloods.nl/

Voor meer informatie over de baan bij mij, kun je tot 24 april bellen met Mark Budding, senior cliëntbegeleider, op telefoonnummer 06-53772514. Na 24 april kun je contact opnemen met Guus de Rijcke, clustermanager, op telefoonnummer 06-12655555.
Je gemotiveerde schriftelijke sollicitatie kun je tot en met 1 mei 2019 insturen via onderstaande button "reageer".

De sollicitatiegesprekken zullen worden gehouden op maandag 6 en dinsdag 7 mei  a.s.; wil je hier alvast rekening mee houden?!

Hopelijk kan ik je gauw ontmoeten!

Groet, 
Dexter.

Facebook Twitter Linkedin