Cliëntbegeleider 24-28 uur, cluster Stad van de Zon in Heerhugowaard

Algemene informatie:

Locatie Brandpunt is een onderdeel van het cluster Stad van de Zon en een woonvoorziening in de wijk Stad van de Zon in Heerhugowaard. Hier wonen 13 cliënten individueel in de leeftijd tussen de 35 en 90 jaar, die 24-uurs ondersteuning vragen. Op dezelfde etage is een Steunpunt/werkplek voor medewerkers aanwezig. De meest voorkomende vragen zijn ondersteuning bij en overname van ADL-activiteiten en verpleegtechnische handelingen. Ook bied je steun en ondersteuning bij onrustige stemming en moeilijk verstaanbaar gedrag en begeleid je bij huishoudelijke activiteiten en/of overname hiervan. De ondersteuning wordt aangeboden in de woning van de cliënt en de communicatie verloopt via taal.

Functie-informatie:

Als clientbegeleider ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van de ondersteuningsplannen en de coördinatie van de daaruit voortvloeiende activiteiten. Als cliëntbegeleider ben je mede verantwoordelijk voor organisatorische taken. Als cliëntbegeleider geef je ondersteuning aan 13 cliënten, waarvan enkele cliënten gebruik maken van een tillift. Wij zoeken een ervaren cliënt begeleider met bij voorkeur een verpleegkundige achtergrond. Daarnaast heb je ervaring met VG/LG /NAH en cliënten met autisme en gedragsproblemen. Ervaring met tilliften is gewenst. Je werkt over het algemeen samen met een collega. Je werkt in wisselende diensten volgens rooster tussen 7.00 uur en 22.30 uur en je bent flexibel inzetbaar. Het dienstrooster wordt met elkaar gemaakt in het team.

 Functie-eisen:

Wij zoeken een enthousiaste collega. Het is onmisbaar om hiervoor ondernemend, inventief en creatief te zijn.  Je bent bekend met het werken in ECD en hebt ervaring met het opstellen van ondersteuningsplannen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je kunt goed reflecteren op jouw eigen- en elkaars handelen, je bent in staat om feedback te geven en te ontvangen. Je hebt de juiste balans tussen professionaliteit en betrokkenheid. Als team maak je het voor deze cliënten mogelijk om deel uit te maken van de maatschappij. Het is prettig als je bekend bent in Heerhugowaard en omgeving. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met de doelgroep en beschikt over een relevante opleiding en ervaring op MBO+/MBO niveau.

 Arbeidsvoorwaarden:

De CAO Gehandicaptenzorg is op de functie van toepassing. Het salaris bedraagt maximaal € 2.807,= bruto per maand (FWG 40) bij een fulltime dienstverband. Het betreft een aanstelling voor de duur van 1 jaar ter beoordeling geschiktheid voor de functie. Na dit jaar bestaat de mogelijkheid om het om te zetten in onbepaalde tijd.

Re-integratiekandidaten en anderen interne kandidaten die voldoen aan de gestelde functie eisen, zullen minimaal uitgenodigd worden voor een gesprek.  

Inlichtingen:

Nadere informatie kan op maandag tot en met donderdag, tijdens kantooruren, worden opgevraagd bij Everdine de Wolf, clustermanager, tel. 06-22876885. Je kunt ook kijken op onze website: www.brandpunthenna.st-er.nl/

Sollicitatie:
Je schriftelijke sollicitatie, voorzien van een curriculum vitae, kun je tot en met  30 april a.s. versturen via de button "Solliciteer".

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Facebook Twitter Linkedin