Begeleider complexe ondersteuning 18 – 24 uur Dars 9 in Heerhugowaard

Algemene informatie

Op het cluster Dars 9 (inclusief Achterom 3 en Berg 2c) wonen negen cliënten en er komt tot de nieuwbouw een cliënt momenten logeren binnen het cluster. Alle cliënten hebben een intensieve zorg- en ondersteuningsvraag. Binnen het cluster wonen (inclusief logeren) 4 vrouwen en 6 mannen in de leeftijd van 11 tot 70 jaar. Het cluster is volop in beweging. Volgend jaar gaan wij verhuizen naar een nieuwe locatie. Binnen het cluster zijn wij volop bezig met elkaar te onderzoeken hoe we goed vorm en inhoud kunnen geven aan de zorgvraag van onze cliënten. Op de nieuwe locatie zullen wij 12 cliënten gaan ondersteunen, sommige van hen individueel.

Functie-informatie

De cliënten hebben overwegend een ernstige verstandelijke beperking en een (zorg)intensieve ondersteuningsvraag met moeilijk verstaanbaar gedrag. De cliënten hebben ons nodig om samen met hen de dag op een zinvolle en prettige manier in te vullen. Het opbouwen van een betekenisvolle relatie met de cliënten is daarbij een voorwaarde, ook als het soms wat moeilijker gaat. De cliënten vragen ondersteuning bij alle onderdelen van het leven, ook tijdens de lichamelijke verzorging. Klein kunnen kijken, nieuwsgierig zijn naar wie de ander is en samen met je collega’s hierover sparren is van belang. Je kunt goed reflecteren op jouw eigen en elkaars handelen, je bent in staat om feedback te geven en te ontvangen en je hebt de juiste balans tussen professionaliteit en betrokkenheid. Op het cluster wordt scholing aangeboden. Daarnaast is er sprake van coaching vanuit de senior-cliëntbegeleider en je toekomstige collega's. Er wordt het nodige van jou gevraagd als begeleider, maar in ruil daarvoor word je dan ook een uitdagende functie geboden met een marktconform salaris.

Functie-eisen

We zoeken iemand die

  • Graag wil werken met mensen voor wie veel dingen in het leven niet vanzelfsprekend zijn, voor wie het moeilijk is om relaties aan te gaan, voor wie het moeilijk is richting en invulling te geven aan hun leven en die daarbij steun nodig hebben.
  • Houdt van werk dat altijd uitdagend en soms ook spannend is omdat cliënten verbaal en fysiek heftig kunnen reageren.
  • Stevig in zijn/haar schoenen staat, maar toch ook flexibel mee kan bewegen.
  • Graag meedenkt in de zorgbehoefte van de cliënten en die het leuk vindt om daar creatief en inventief mee om te gaan.
  • Goed in teamverband, maar ook zelfstandig kan werken.
  • Zijn/haar handen uit de mouwen wil steken, maar er soms ook op kan gaan zitten.
  • Deel uit wil maken van een enthousiast team dat volop in ontwikkeling is.
  • Onze voorkeur gaat uit naar iemand met een afgeronde verzorgende IG opleiding of iemand die in het bezit is van een SKJ registratie.

Arbeidsvoorwaarden

De CAO Gehandicaptenzorg is op de functie van toepassing. Het salaris bedraagt maximaal € 3.189,- bruto per maand (FWG 45) bij een fulltime dienstverband. Jouw contract is (na gebleken geschiktheid) voor onbepaalde tijd.

Inlichtingen

Nadere informatie kan verkregen worden bij Famke Roelfsema (clustermanager). Bereikbaar op telefoonnummer 06 – 5500 1040. Je gemotiveerde, schriftelijke sollicitatie, voorzien van een Curriculum Vitae, kun je insturen via onderstaande button: "Reageren".

Je ontvangt een bevestiging van je sollicitatie in je email. Heb je geen bevestiging ontvangen? Controleer dan ook je junkmail- en spamfolder!

Facebook Twitter Linkedin