Praktijkcoördinator polikliniek Heerhugowaard

Wie zijn wij?

Esdégé-Reigersdaal is een organisatie die zorg levert aan cliënten met een (verstandelijke) beperking. De cliëntengroep is zeer gevarieerd, van licht tot zeer ernstig beperkt, in combinatie met complexe lichamelijke- of psychische problematiek. De cliënten wonen grotendeels in woningen in de wijk. Een klein deel woont nu nog op het instellingsterrein Reigersdaal. In de nabije toekomst zullen ook die cliënten gaan integreren in woonwijken.

Praktijkcoördinator binnen de polikliniek

Voor onze polikliniek aan de J.Duikerweg 3 te Heerhugowaard zijn we op zoek naar een gedreven praktijkcoördinator met leidinggevende capaciteiten voor 24 uur per week. Deze functie betreft, in 1e instantie, een tijdelijke aanstelling ter vervanging van ziekte.

Binnen Esdege-Reigersdaal maak je als praktijkcoördinator deel uit van de afdeling (Para)medische Diagnostiek en Behandeling, onderdeel van de Inhoudelijk Ondersteunende Dienst (IOD). De werkzaamheden worden grotendeels  uitgevoerd in onze goed geoutilleerde praktijkaccommodatie. Je werkt in een team van 3 AVG’s, 2 basisartsen en 3 parttime-huisartsen,  2 praktijkondersteuners en een drietal doktersassistenten. Tevens werk je samen met de tandarts, 2 mondhygiënisten, 2 tandartsassistenten en de apothekersassistent.

Wat doe je ?

Jouw dagen zijn afwisselend, alleen al door de grote variëteit aan cliënten die je ontmoet en de vele collega’s waarmee je  gaat samenwerken en afstemmen. Als praktijkcoördinator leg je verantwoording af aan de manager (Para)Medische Diagnostiek en Behandeling en ben je (mede)verantwoordelijk voor de algehele praktijkvoering van de polikliniek. Jij bent het eerste aanspreekpunt en je vervult een belangrijke rol in de coaching, ontwikkeling en ondersteuning van collega doktersassistenten. Daarnaast werk je samen met de artsen en andere collega’s van de poli. Je bent verantwoordelijk voor de ICT,  administratieve- en facilitaire zaken. Het betreft hier een combinatie van praktijkcoördinator- en frontoffice/backoffice (doktersassistenten) werkzaamheden. Je werkt dan ook actief mee in de poli.

Dit ben jij

Je hebt aantoonbare ervaring in het werken in de gezondheidszorg, bij voorkeur in een soortgelijke setting of in een huisartsenpraktijk. Je staat stevig in je schoenen. Je beschikt naast je diploma doktersassistent (MBO4) over een gerichte aanvullende HBO opleiding en hebt  kennis van administratieve- en bedrijfskundige processen. Je beschikt over de benodigde coachende kwaliteiten. Je combineert een resultaatgerichte instelling met aandacht voor collega’s en kan ruimte geven aan de ontwikkelingsprocessen van anderen. Kennis van Omnihis/Scipio (ons huisartseninformatiesysteem) is een pré. Je hebt affiniteit met ICT en vindt het leuk om ICT-vraagstukken op te lossen. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent integer en hebt organisatievermogen.

Arbeidsvoorwaarden

De CAO Gehandicaptenzorg is op deze functie van toepassing. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.084,00 bruto per maand (FWG 45). De functie moet nog moeten worden gewaardeerd volgens de FWG Gehandicaptenzorg. De aanstelling is vooralsnog voor de duur van een jaar, ter vervanging van ziekte.

De procedure

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met  Sonja Faas, manager (Para)Medische  Diagnostiek en Behandeling, 06-10560472.

Je gemotiveerde, schriftelijke sollicitatie, voorzien van een cv, kun je insturen tot en met 1mei via de button “reageren”.

Facebook Twitter Linkedin