Clientbegeleider 24 uur per week voor ODC de Carrousel in Hoorn

Wie zijn wij?

De Carrousel is een Orthopedagogisch Dagcentrum (ODC) in Hoorn. Vanuit de Carrousel wordt ondersteuning geboden aan ongeveer 50 kinderen met een verstandelijke of meervoudige handicap in de leeftijd van 1 tot 18 jaar. Naast 5 groepen op de locatie van de Caroussel zelf hebben wij 4 samen naar school klassen.

De vacature van cliëntbegeleider richt zich op de ondersteuning van cliënten voor groep de Mus. Dit is een groep met 5 kinderen in de leeftijd van 6 tot 17 jaar, op de Carrousel. De kinderen op de Mus hebben een verstandelijke beperking en autisme. Zij zijn gebaat bij een duidelijke structuur. Er wordt veel gewerkt aan zelfredzaamheid en communicatie. Regelmatig is er overleg met elkaar, de orthopedagoog en ouders over hoe we de kinderen het beste kunnen ondersteunen.  

Wat ga je doen?

Als cliëntbegeleider binnen het cluster de Carrousel ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de ondersteuningsplannen en het coördineren van de hieruit voortvloeiende werkzaamheden. Het ondersteuningsplan wordt in nauwe samenspraak met de ouders gemaakt. Je werkt in een team van drie collega's. Met elkaar ben je verantwoordelijk voor een stabiele bezetting. Je werkdagen zijn op maandag, dinsdag en vrijdag, in totaal 24 uur.

Wie ben jij?

Wij zoeken een enthousiaste collega die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Je kunt op de juiste manier inspelen op de vraag van de cliënt. Je doet dit op een uitnodigende, stimulerende en respectvolle manier, waarbij je rust uitstraalt en geduldig bent. We verwachten een open en nieuwsgierige blik, waarmee je in staat bent goed te kijken naar de behoeften van de kinderen. Je toont doorzettingsvermogen wanneer nodig en kunt je inleven in zowel de kinderen als de ouders. Je kunt je benadering richting de kinderen hier ook op afstemmen en je bent in staat om kritisch te kijken naar je eigen handelen. Je hebt ervaring in de dienstverlening aan kinderen met een verstandelijke handicap. Vanuit deze ervaring heb je een positieve en opbouwende inbreng in teamvergaderingen. Je staat zowel fysiek als mentaal stevig in je schoenen.

En verder?

De cao Gehandicaptenzorg is op deze functie van toepassing. Het salaris bedraagt maximaal € 2.902,- (FWG 40) bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Re-integratiekandidaten en boventallige medewerkers komen bij voorrang in aanmerking voor deze vacature.

Informatie over de functie kan verkregen worden bij Dill Druif, clustermanager van de Carrousel, of bij Gerenda Meijer, cliëntbegeleider van de Mus. Zij zijn telefonisch bereikbaar op 0229 218079.

Voor meer informatie over het cluster, kijk op www.odcdecarrousel.st-er.nl.

Je schriftelijke sollicitatie, voorzien van een curriculum vitae, kun je tot en met 15 juni 2020 versturen via de button ”reageren”. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 23 juni 2020.

Je ontvangt een bevestiging van je sollicitatie in je email. Heb je geen bevestiging ontvangen? Controleer dan ook je junkmail- en spamfolder!

Facebook Twitter Linkedin