Senior client begeleider bij de Evenaar voor 30 uur per week in Heerhugowaard

Voor onze locatie de Evenaar in Heerhugowaard zoeken wij een betrokken, enthousiaste

                      Senior clientbegeleider 

met een positieve houding en open stijl van begeleiden en coachen.

Algemene informatie

Woonvoorziening de Evenaar

Op de Evenaar, een woonvoorziening van Esdégé-Reigersdaal, wordt ondersteuning geboden aan mensen met een ernstige verstandelijke beperking en een laag sociaal-emotioneel ontwikkelingsniveau. Bij enkele cliënten is er daarnaast ook sprake van lichamelijke beperkingen, moeilijk verstaanbaar gedrag en/of een autismespectrum stoornis.

Woonvoorziening de Evenaar biedt ondersteuning bij het wonen aan 18 mensen, in de leeftijd variërend tussen de 20 en 91 jaar, die elk in een eigen appartement wonen. Eén client woont zelfstandig boven de Evenaar en ontvangt waar nodig ambulante ondersteuning vanuit het cluster. Het is dus een hele diverse groep clienten bij elkaar.

Functie-informatie

Medewerkers hebben ruimte en vertrouwen nodig om de ondersteuning van cliënten passend vorm te geven. In dat proces heb jij een belangrijke rol. Door te luisteren en door te vragen op datgene dat de medewerker vertelt, help je hem om zelf de antwoorden te vinden op zijn vragen. Reflecteren, " spiegelen" zijn daarbij kernbegrippen. Je weet je collega's zowel individueel als in het teamproces te stimuleren en te motiveren. 
Daarnaast verricht je zelf ook werkzaamheden als cliëntbegeleider; je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de ondersteuningsplannen voor een aantal cliënten, en de coördinatie van de daaruit voortvloeiende activiteiten. Binnen de kaders van het plan spreek je collega’s in de uitvoering en medewerkers van andere disciplines aan op de voortgang van de uitvoering van het plan.

Functie-eisen

  • Je straalt rust uit, weet het overzicht te bewaren en werkt gestructureerd. 
  • Je staat stevig in je schoenen, een positieve instelling vinden we daarin zeer belangrijk.
  • Je bent een  teamspeler die een krachtige autonomie draagt in de uitvoering en zicht houdt op zijn    teamgenoten
  • Je bent enthousiast en je voelt je betrokken bij de cliënten en de teams. Daarbij onderschrijf je en werk je volgens de visie van onze organisatie.
  • Een verbinder die bij voorkeur ervaring heeft in het coachen van teams en individuele collega’s.
  • Iemand die toegankelijk is met een uitnodigende houding en in staat is om feedback te geven en te ontvangen.
  • Je bent iemand die geen problemen, maar uitdagingen ziet en deze op een positieve manier weet op te pakken.
  • Je bent flexibel inzetbaar en hebt daarbij de bereidheid om 's avonds en in het weekend te werken (ook slaapdiensten).
  • Je beschikt over ruime kennis en ervaring als cliëntbegeleider. Je functioneert op basis van opleiding en ervaring op HBO niveau

Wij bieden

Bij de Evenaar liggen de uitdagingen voor het grijpen! Een ontwikkelingsgerichte en prettige teamsfeer biedt jou de gelegenheid om initiatieven te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. Dit verwachten we ook van je. Logisch hierbij is, dat je hierin ondersteund en begeleid wordt. We bieden volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen door gerichte (interne) opleidingen en/of coaching door je collega's en  leidinggevende.

De CAO Gehandicaptenzorg is op de functie van toepassing. Het salaris bedraagt maximaal
€ 3189,= bruto per maand (FWG 45) bij een fulltime dienstverband.  

Inlichtingen

Herken je jezelf in dit profiel? Reageer dan voor 3 november 2020 middels onderstaande knop 'Reageren'. Hier kan je een gemotiveerde sollicitatie, voorzien van een Curriculum Vitae, uploaden.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bianca Lux, clustermanager, via telefoonnummer 06-25254022 of kijk op de website www.evenaar.st-er.nl .

 Uiteraard behoort een dagdeel meelopen op de Evenaar tot de mogelijkheden.

Je ontvangt een bevestiging van je sollicitatie in je email. Heb je geen bevestiging ontvangen? Controleer dan ook je junkmail- en spamfolder!

Facebook Twitter Linkedin