Ambulant cliëntbegeleider Willem Barentszstraat, Den Helder

Algemene informatie clusterde heren vóór vertrek naar hun vakantie

De Waaier biedt ondersteuning en begeleiding aan ongeveer 220 cliënten met een verstandelijke beperking. Zij worden vanuit verschillende steunpunten in Den Helder begeleid door vijf teams. De ondersteuning, begeleiding en verzorging is gericht op wonen, werken en vrijetijdsbesteding. Alle cliënten wonen individueel of in verschillende, kleinschalige vormen. De ambulante cliëntbegeleiders opereren in teams vanuit verschillende steunpunten. De ondersteuning wordt afgestemd op de eigen keuze en de vraag van de cliënt. De vragen variëren van intensieve zorgondersteuning tot incidentele begeleiding. Er wordt 24-uurs ondersteuning geboden. Er wordt in onregelmatige diensten gewerkt, waaronder slaapdiensten.

Functie-informatie

De vacature betreft de ambulante ondersteuning vanuit de locatie aan de Willem Barentszstraat. In verband met uitbreiding van het aantal cliënten zijn wij op zoek naar jou! Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het opstellen van individuele ondersteuningsplannen en de coördinatie van de hieruit voortvloeiende activiteiten. Daarnaast zijn je werkzaamheden gericht op de uitvoerende aspecten van dit plan. Je krijgt te maken met cliënten met een grote diversiteit qua niveau en problematiek, waaronder verslaving en psychosociale problemen. Voor deze functie denken we aan een contract van 28 of 32 uur per week.

Functie-eisen

Wij zoeken per direct een deskundige en enthousiaste collega met relativeringsvermogen en gevoel voor humor. Je bent breed inzetbaar en werkt graag zelfstandig, maar vindt het ook prettig om deel uit te maken van een team. Je kunt ondersteuningsplannen schrijven, bent creatief en initiatiefrijk. Je denkt graag mee over de ontwikkelingen van het cluster en je levert een actieve bijdrage aan die van je team. Op basis van ervaring en opleiding functioneer je op MBO+/HBO niveau. 

Arbeidsvoorwaarden

De CAO Gehandicaptenzorg is op de functie van toepassing. Het salaris bedraagt maximaal € 3.084,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (FWG 45).
De aanstelling zal plaatsvinden voor de duur van een jaar waarna bij gebleken geschiktheid het contract wordt omgezet naar onbepaalde tijd.

Procedure

Wil je meer informatie over de functie of cluster de Waaier? Kijk dan op onze website: www.dewaaier.st-er.nl of bel met Inge Lukas, clustermanager op 06-51235079.

Je schriftelijke sollicitatie, voorzien van een curriculum vitae, kun je insturen via onderstaande button 'Reageren'.

In verband met de vakantietijd blijft deze vacature op de website totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben. Reacties worden op volgorde van binnenkomst behandeld; je kunt dus al op korte termijn een reactie verwachten!

 

Facebook Twitter Linkedin