Trainer Praktijkopleiders voor 8 uur per week in Heerhugowaard

Algemene informatie

ToveR is de afdeling binnen Esdégé-Reigersdaal die zich actief bezig houdt met leren en ontwikkelen. ToveR houdt zich o.a. bezig met het ontwikkelen van (digitale) leer- en werkmiddelen, het ontwikkelen van leerlijnen en het geven van trainingen.
ToveR maakt deel uit van de afdeling MO&O. ToveR zelf is vormgegeven rondom twee te onderscheiden pijlers. Alle bij- en nascholingscursussen en langlopende leergangen zijn ondergebracht in een fysiek en digitaal leerhuis. Daarnaast is er een zogenaamd adviesdeel bestaande uit vijf adviseurs. Zij ondersteunen clusters op het gebied van leren en ontwikkelen.

De Trainer praktijkopleiders is verbonden aan het "Leerhuis" en draagt zorg voor de coördinatie, (digitale) ontwikkeling van lesmateriaal en uitvoering van de praktijkopleiders-training.

Voor het ToveR team zoeken we een trainer voor de coaching en training van praktijkopleiders en voor het organiseren en coördineren van themabijeenkomsten en intervisies.

Functie-informatie

Samen met de andere praktijkgerichte trainer, verzorg je de training aan Praktijkopleiders waarin je hen leert hoe ze hun leerlingen kunnen begeleiden in hun leerproces en hoe zij hun leerling daarop kunnen beoordelen. Je stimuleert de Praktijkopleiders hierin ook zichzelf te ontwikkelen. Daarnaast organiseer je ontwikkelingsactiviteiten als intervisies en themabijeenkomsten waarin de Praktijkopleiders de mogelijkheid krijgen om gerichte kennis op te doen, vaardigheden te oefenen en ervaringen uit te wisselen. Je informeert de Praktijkopleiders bovendien over nieuwe ontwikkelingen binnen het onderwijs. De trainingen en bijeenkomsten zullen voor een groot deel online gegeven worden en daar waar mogelijk fysiek plaatsvinden.

Je adviseert en ondersteunt de praktijkopleiders op het gebied van inwerk- en begeleidingsprogramma’s van stagiaires en medewerkers/collega's in opleiding. Je draagt bij aan een goede samenwerking op het gebied van beroepspraktijkvorming en van de aansluiting tussen onderwijsinhoud en vragen uit de praktijk.

Je bent in staat de functie flexibel in te vullen, het betreft een functie voor gemiddeld 8 uur per week.

Functie-eisen

Je hebt ervaring in het (online) overdragen van kennis aan een groep en bent bereid om hierin verder geschoold te worden. Een opleiding en ervaring als trainer of docent is een pre. Je hebt ruime ervaring in het werk en in het begeleiden van leerlingen/stagiaires. Je bent als trainer een teamspeler en vindt het leuk om met anderen samen te werken. Je bent goed op de hoogte van de relevante ontwikkelingen op het gebied van dienstverlening aan mensen met een beperking en gerelateerde ontwikkelingen in het onderwijs.

Arbeidsvoorwaarden

De CAO Gehandicaptenzorg is op de functie van toepassing. Het salaris bedraagt vooralsnog maximaal € 3.189,- bruto per maand (FWG 45) bij een fulltime dienstverband.  De aanstelling vindt plaats voor de duur van 1 jaar. Bij gebleken geschiktheid kan het dienstverband worden omgezet in onbepaalde tijd.

Inlichtingen

Voor informatie kun je contact opnemen met Frederike van Beveren, Trainer Adviseur ToveR, op telefoonnummer 06- 42105397.

Je schriftelijke sollicitatie, voorzien van een curriculum vitae, kun je tot en met 30 oktober as versturen via onderstaande button 'Solliciteer'.

De sollicitatiegesprekken worden gehouden op woensdag 4 november.

Re-integratiekandidaten en boventallige medewerkers komen bij voorrang in aanmerking voor deze vacature.

Je ontvangt een bevestiging van je sollicitatie in je email. Heb je geen bevestiging ontvangen? Controleer dan ook je junkmail- en spamfolder!

Facebook Twitter Linkedin