Informatie voor interne medewerkers

Algemene informatie

Er zijn tal van redenen waarom je in gesprek wilt over je loopbaan. Wanneer je net een studie hebt afgerond wil je een route plannen die de beste carrièrekansen biedt. Maar het kan ook zo zijn, dat je gewoon een prima baan hebt, maar toch eens wilt nadenken over andere opties. Dat kan zowel binnen de organisatie als daarbuiten zijn. Of zijn er omstandigheden, waardoor jij je wilt oriënteren op ander werk. In welke fase je loopbaan zich ook bevindt, zo’n advies kan vaak nuttig zijn. Onze Recruiters zijn onafhankelijk en behandelen jouw vraag vertrouwelijk.

Ben jij op zoek naar:

– Meer informatie over alle werkplekken in de organisatie?
– Een onafhankelijke medewerker die (in vertrouwen) met je meedenkt over jouw wensen en ambities?
– Een andere werkplek, nu jouw huidige werkplek niet meer past?
– Een medewerker die je kan adviseren bij het opstellen van jouw sollicitatiebrief of cv?
– Of iemand die helpt bij het voorbereiden van jouw sollicitatiegesprek?

Neem dan contact op met de recruiters van het het Werkplein.

Hoe werkt een gesprek met een recruiter?

De recruiter luistert om jou zo goed mogelijk op weg te helpen. Zij helpt je om te bepalen welke functie het beste bij je past. Zij vraagt onder meer wie je bent, wat je kunt, wat je op dit moment doet, wat je zou kunnen doen, waar je plezier uit haalt, en waar je kansen liggen. Maar vooral ook: wat wil je eigenlijk? Dat laatste weet alleen jij, maar je recruiter kan je wel een spiegel voorhouden en net dat duwtje in de juiste richting geven.

Vervolg

Het vervolg is per persoon verschillend. Zo kan de ene medewerker voldoende hebben aan een luisterend oor. De ander heeft behoefte aan advies en plant een vervolgafspraak in. Of, als je besloten hebt dat je definitief op zoek wilt naar een andere baan, kan de Recruiter bemiddelen met de interne werkplekken die beschikbaar komen. Ook kunnen zij ondersteunen bij het schrijven van motivatiebrieven en CV’s voor externe sollicitaties.

Inge de Rover                                                             Denise Hille

Recruiter (06 12296300)                                          Recruiter (06 11833375)

Facebook Twitter Linkedin