Organisatie

Als je graag met èn voor mensen werkt, zit je goed bij Esdégé-Reigersdaal. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die op zoek zijn naar zinvol en relevant werk. Dat kan als je al jaren werkzaam bent in onze sector. Maar er zijn ook mogelijkheden voor je als je nog geen opleiding of werkervaring in de gehandicaptenzorg hebt. Wij komen graag in contact met je om je meer te vertellen over het werken bij onze organisatie.

Esdégé-Reigersdaal

Op deze website vind je meer informatie over onze verschillende clusters en locaties. Als je interesse hebt in het werken op een locatie dan kun je contact met hen opnemen om kennis te maken. En wat dacht je van het verrichten van vrijwilligerswerk? Vrijwilligerswerk is een uitstekende mogelijkheid om de organisatie te leren kennen en ervaring op te doen. Verder kun je ons volgen via Facebook, Twitter en LinkedIn. Via onze app en het aanmaken van een zoekopdracht ben je gemakkelijk op de hoogte van onze nieuwste vacatures.

Informatiebijeenkomsten

Meerdere keren per jaar houden wij informatiebijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij over onze organisatie, de manier van werken en de mogelijkheden die er zijn om binnen onze organisatie te gaan werken. Op deze avond zullen er, naast de afdeling VoorWerk, ook een aantal clustermanagers en medewerkers aanwezig zijn om je te ontmoeten en je vragen aan te stellen. Je kunt je aanmelden via werken@esdege-reigersdaal.nl. Wij nemen dan contact met je op.

Solliciteren

Voor zowel sollicitanten mét werkervaring als zij-instromers, hebben wij verschillende vacatures. In de vacaturetekst lees je naar wie wij op zoek zijn en hoeveel ervaring er gevraagd wordt. Je kunt gericht solliciteren op de vacatures die je aanspreken. Wij geven je ook graag tips voor het opstellen van een motivatiebrief en CV.

Open sollicitatie

Zie je nu geen passende vacature? Maak dan een jobalert aan en download de app, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste vacatures. Je kunt ook je interesse kenbaar maken door een open sollicitatie te doen.

Contact

Natuurlijk kun je ook telefonisch contact met ons opnemen om je mogelijkheden en wensen te bespreken. Hiervoor kun je bellen met de adviseurs Voorwerk:

Inge de Rover, recruiter
0226-332481
inge.derover@esdege-reigersdaal.nl

Denise Hille, recruiter

06-11833375

denise.hille@esdege-reigersdaal.nl

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin