Cliëntbegeleider Hoorn Binnenstad

Cliëntbegeleider Hoorn Binnenstad

voor 20 uur per week

Hoorn-Binnenstad

Het cluster Hoorn-Binnenstad bestaat uit 4 woonlocaties voor mensen met een verstandelijke beperking.
De woonlocaties zijn niet ver van elkaar gelegen, allen in Hoorn.

De vacature ontstaat op locatie Weeshuystuinen/ Gouw. De locatie Weeshuystuinen heeft 9 appartementen en de locatie Gouw heeft 7 appartementen voor (jong)volwassenen, met een verstandelijke beperking, en soms ook psychiatrische problematiek, waar de mogelijkheid geboden wordt om met begeleiding een zo individueel en zelfstandig mogelijk leven te leiden. Vanuit de locatie Weeshuistuin biedt een team van begeleiders  op beiden locaties de ondersteuning.

Op de locatie Weeshuistuin is een steunpunt aanwezig.

De functie

Als cliëntbegeleider ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het ondersteuningsplan en de coördinatie van de hieruit voortvloeiende  activiteiten. Het ondersteuningsplan komt tot stand in overleg met de cliënten, waarbij flexibel wordt ingespeeld op de mogelijkheden en wensen van cliënten.

Naast de individuele begeleiding is er ook een onderlinge betrokkenheid tussen cliënten, zoals de mogelijkheid gezamenlijk de maaltijd te gebruiken en het gebruik maken van de ontmoetingsruimte in het steunpunt.

Er wordt volgens rooster gewerkt op in dag / avond en slaapdiensten.

Functie-eisen

Je bent in staat om in te spelen op de individuele mogelijkheden en wensen van de cliënten. Tevens ben je ook in staat om ondersteuning te bieden bij de gezamenlijke activiteiten die de cliënten met elkaar hebben.
Je communiceert goed met cliënten, ouders/familieleden en collega’s. Je bent duidelijk, respectvol en beschikt over relativeringsvermogen. Je kunt omgaan met de verschillende emoties die de cliënten tonen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Ervaring in dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking is een vereiste. Gezien de diversiteit van de cliëntenpopulatie zijn stabiliteit, humorisme en flexibiliteit een pre.
Het kunnen omgaan met en enige ervaring in de ondersteuning van cliënten met autisme, onveilige hechtingsproblematiek en moeilijk verstaanbaar gedrag strekt tot aanbeveling.

Op basis van opleiding en ervaring functioneer je op MBO/MBO+ niveau.

Arbeidsvoorwaarden

De CAO Gehandicaptenzorg is op de functie van toepassing. Het salaris bedraagt maximaal Є 2.807,= bruto per maand  (FWG 40) bij een fulltime dienstverband. De aanstelling zal plaatsvinden voor de duur van 1 jaar. Bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Re-integratiekandidaten en boventallige medewerkers komen met voorrang in aanmerking voor deze vacature

Inlichtingen

Informatie omtrent de functie kan worden verkregen bij Joke Schmidt, clustermanager Hoorn-Binnenstad, tel. 06-10969490. Verder is de website te raadplegen voor meer informatie www.hoorn-binnenstad.st-er.nl/weeshuystuinen

Je schriftelijke sollicitatie, voorzien van een curriculum vitae, kun je tot en met 25 augustus as. versturen via onderstaande button 'Solliciteer'.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 27 augustus 2019

Facebook Twitter Linkedin