Financial Controller 32-36 uur in Heerhugowaard

Esdégé-Reigersdaal biedt ondersteuning aan 3000 mensen met een beperking. Alles wat we bedenken en doen, is gericht op behoud of vergroten van de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Om verantwoordelijkheden en bevoegdheden zo dicht mogelijk bij de cliënt te beleggen, is onze organisatie plat van structuur met kleine organisatieonderdelen waar iedereen wordt gekend.

De Financial Controller is werkzaam op de afdeling FSCP op het Centraal Bureau in Heerhugowaard.

Wat ga je doen

Als Financial Controller ben je verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van de begroting, tussentijdse rapportages op organisatieniveau en de jaarrekening. Je stelt diverse maandrapportages op en analyseert deze. Je signaleert trends in de ontwikkeling van de productie en kosten en adviseert daarover. Je verzorgt de liquiditeitsprognoses en het cash management. Je bent verantwoordelijk voor de fiscaliteit en de inrichting van de processen op dit gebied. Je ondersteunt de manager financiële bedrijfsvoering bij de opzet van de interne budgettering.

Je voert je werkzaamheden uit samen met het hoofd financiën en salarissen en rapporteert aan de manager financiële bedrijfsvoering en de Raad van Bestuur. Je legt verantwoording af aan de manager financiële bedrijfsvoering.

Wie ben je

Je kunt cijfers goed analyseren en kunt deze vanuit verschillende oogpunten beoordelen. Je hebt een academisch werk- en denkniveau en een afgeronde financiële of bedrijfseconomische opleiding. Je hebt minimaal enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een uitstekende kennis van Excel en ervaring met het werken met Power BI. Je kunt je goed bewegen in een complexe organisatie en houdt daarbij overzicht. Je bent een energieke en gedreven professional die de rapportagecyclus continu blijft verbeteren. Je hebt uitstekende analytische, communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent gericht op samenwerking, hebt een oplossingsgerichte instelling en neemt initiatief. Je hebt een scherp oog voor detail en een sterk signalerend vermogen en je bent zorgvuldig.

Last but not least: je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg en je voert je werkzaamheden uit vanuit het perspectief van de inhoudelijke doelstellingen van de organisatie, waarbij de belangen van cliënten altijd voorop staan.

Wat bieden wij

De CAO Gehandicaptenzorg is op de functie van toepassing. Het betreft een nieuwe functie; het salaris bedraagt in afwachting van een definitieve indeling van deze functie maximaal € 5.476,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (FWG65).

De vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgebracht.

Meer weten

Heb je interesse in de vacature en wil je hier meer over weten? Voor informatie kun je bellen met Karin Fritzsche (manager financiële bedrijfsvoering) of Dik van Bruggen (Raad van Bestuur). Zij zijn bereikbaar via 0226-332000.

Je schriftelijke sollicitatie, voorzien van een curriculum vitae, kun je tot en met 12 juni a.s. versturen via onderstaande button "Reageer". De eerste ronde sollicitatiegesprekken is gepland op 18 juni 2020.

Een psychologisch onderzoek kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure.

Je ontvangt een bevestiging van je sollicitatie in je email. Heb je geen bevestiging ontvangen? Controleer dan ook je junkmail- en spamfolder!

Facebook Twitter Linkedin